2011. május 28., szombat

Még mindig gombok... :)

Nem tudok ellenállni nekik, muszáj kipróbálnom az összes itthon található anyaggal. :)
Készültek romantikus virágmintások, ha már úgyis ez a nyár egyik divatslágere.




 Folytattam a bőrrel bevont sorozatot is:
Készült egy romantikus, csipkés szett is:
Valamint sok-sok egyéb is: :)





2011. május 24., kedd

Újdonság - gombjaim

Már nagyon régóta terveztem gombékszerek készítését, most végre bele is vágtam. 3 hete megszületett bennem az elhatározás, rendeltem egy adag gombot, amik tegnap végre megérkeztek. Az első darab pedig már a Meskán is megtalálható.

 
Ilyen óriás kitűzőket készítettem a recycling jegyében egy már használhatatlan kisnadrágból. Igazán nyári hangulatúak, azt hiszem a nézegetésük közben mindenkinek kedve támad egy kis hajózáshoz vagy tengeri kiruccanáshoz.

 


Készült pár egyszerűbb darab is, egyelőre saját használatra. Biztosan lesznek majd ilyesmik is nálam, de törekedni fogok, hogy egyedi, megismételhetetlen darabok kerüljenek ki a kezeim közül.
Fekete bőr

Tojásos

Pöttyös

2011. május 23., hétfő

Első vásárom

Bár már elég régóta nem jelentkeztem itt a blogon, de ez nem jelenti azt, hogy nem is történt semmi erre felé.:)
Pénteken és szombaton részt vettem életem első vásárán Székesfehérváron a Műhely kávézónál. Nagyon izgultam, mert ez a terep teljesen ismeretlen volt számomra. Az egész család bedolgozott, hogy elkészüljek időben: Apukám elkészítette a szuper fülbevaló állványt, Mama varrt hozzá egy táskát, hogy egyszerűbben cipekedhessek, Peti csinált nekem gyűrűtartót, Anya pedig gondoskodott a lelki támogatásról és az ellátmányról ;) Köszönöm Nektek! :) Így nekem csak a gyurmázással kellett foglalkoznom.
  
Fülbevaló tartó
Gyűrűtartó használat közben
 Akkor nyugodtam meg igazán, amikor kipakoltunk és megjött az első vásárlóm is. Összességében egy nagyon jó tapasztalat volt, most már tudom, hogy mi az amin változtatnom kell (például a fehér terítő nem volt a legjobb ötlet sem a vakító napsütésben, sem a szakadó esőben). Azt hiszem annál nagyobb elismerés pedig nem is kell, mint hogy két kis pöttöm is megnyalta a nyalókás nyakláncaimat, mert azt hitték igaziak. :D:D:D
Portékák pénteken...

és szombaton

Végül pedig mutatok egy újdonságot is, ami a vásáron debütált. A baris muffinból eddig csak nyaklánc létezett, most már fülbevaló formában is kapható. :) Az egyik pár már gazdára is talált, a másik meskán várja, hogy valaki befogadja. :)
Baris muffin füli új gazdáján

Baris füli, ami még gazdát keres

2011. május 1., vasárnap

Anyunak :)

 
Tulipáncsokrot fényképeztem Neked, Anyu. Most csak így virtuálisan tudom átadni, némi földrajzi okokból kifolyólag, de majd bepótolom igazival is. :) Köszönök mindent! Boldog Anyák napját! :)