2010. június 14., hétfő

Fülbevalók kék színben pompázva


Először talán el kell mondanom, hogy ékszerek készítésével 3-4 hónapja kezdtem el foglalkozni. Most tanulom az alapokat, próbálgatom a különböző technikákat (gyöngyfűzés, nemezelés, polymer clay, zsugorka), hogy majd egyszer igazán egyedi és különleges dolgokat készíthessek. Addig is láthatjátok a próbálkozásaimat, amik cseppet sem tökéletesek, de nem is szándékozom őket  egyelőre kereskedelmi forgalomba bocsájtani . Persze, ha megtetszik valami, szívesen csereberélek:):):);)
Ő itt egy csuda-csudakék fülbevaló, ami mesegyapjúból nemezelt golyócskából és egy kis Swarowski gyöngyből készült. Annyira jó buli ezeket a bogyeszeket készíteni, tapicskolni a szappanos vízben, tyűűűű :)Bárcsak lenne picivel több időm, annyi ötletem van ezzel kapcsolatban...
Ő pedig egy üvegteklákból és egy roppantott üveggyöngyből álló füli, ami szintén a kék szín bűvöletében készült. Nem túl bonyolult a kivitelezése, de gyorsan készül, némi instant sikerélményre szükség is van ezekben nehéz időkben :) A  szerelőpálca hajlítgatásában sajna, van még hová fejlődnöm.:)
Azért persze készült egy "nari-sari" is, szintén roppantott gyöngyökből.
No, a többit majd legközelebb :):):)

2 megjegyzés:

 1. Szépek nagyon, legjobban talán a nemezelt kék tetszik, ilyet még nem is láttam, komolyan. O.o
  Pont ma ismerkedtem a zsugorfóliával, tábori jelvényeket gyártottam, 32 darabot. XDD
  A végére már jojóztak a szemeim, de sikerült ez alatt a két nap alatt beleszeretnem a technikába. :D

  VálaszTörlés
 2. Köszi szépen!:)
  Én is imádom a zsugorkát, csak kár, hogy nem tudok olyan szépen rajzolni, mint Te :)
  Majd a tábor utáni élménybeszámolóba tehetnél fel képet a kitűzőkről is! ;)

  VálaszTörlés