2010. november 1., hétfő

Évforduló

Annak ellenére, hogy ez a blog a "kreatív" tevékenységeim bemutatására szolgál, néhány magánéleti történés mellett sem mehetek el szó nélkül, főképp ha ezen alkalmakból kézzel fogható dolgok is születnek.

Petivel októberben volt a negyedik évfordulónk. :D:D:D A tőle kapott ajándékom egy része volt egy csuda-csodálatos nap az állatkertben. Most már mindenki megnyugodhat, nem maradt éhes jószág a veszprémi zoo-ban. :)
Ebben a hűvös időben az állatkák sokkal mozgékonyabbak voltak, mint tavasszal, amikor a nagy melegben csak az árnyékban heverésztek. Persze azért akadt olyan ketrec, ahol semmi sem változott: :D:D:D
Mosómackó tavasszal és ősszel
 Sok jófej állatkerti lakó volt, aki hagyta magát fényképezni. A nap tanulsága, hogy a kígyó mérésére használt egység az egy tál....:D

Végül eljutottunk a bejegyzésem apropójáig, hiszen az én ajándékom része volt egy kis képecske, amit saját kezűleg rajzoltam zsugorfóliára. Nem volt egyszerű a megvalósítás, főképp nekem, akinek a rajzkészsége hagy némi kívánnivalót maga után. Azért fel lehet ismerni minket rajta: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése