2011. január 26., szerda

Recycling

Igen felkapott szó manapság. Sokat hallunk arról, hogy kreatív módon felhasználva a mások szemében szemétnek tűnő dolgokat még hasznos tárgyak születhetnek. Én ettől eddig igencsak ódzkodtam. Aztán kezembe akadt egy selejtes, ősrégi cd-olvasó és elindult a lavina...:)
Némi fűrészelés, csiszolás, fúrás, szerelés után megszülettek az első "Robotics"-darabok.  Modern, feltűnő ékszerek  mindazoknak, akik érdeklődnek az informatika világa iránt vagy csak szeretnék felkelteni infós párjuk figyelmét. :))
SMD (felületszerelt) ellenállások, kondenzátorok és színes, csillógó Zener-diódák  "díszítik" ezt a NyÁK-lapból kivágott medált, amit két zöld macskaszem gyönggyel egészítettem ki nyaklánccá.



A következő 45mm x 32mm méretű medálon különféle SMD ellenállások és kondenzátorok társaságában egy látványos 42 lábú Mitsubishi chip is helyett kapott. Azért is különlegesek ezek az ékszerek, mert hangulattól függően megválasztható, hogy melyik oldaluk látszódjon.



A szokásos ellenállásokon, kondikon kívül egy 32 lábú flash memória és egy 8 lábú fejhallgató-erősítő IC is megtalálható ezen a kulcstartón, ami kérésre akár átlényegülhet kitűzővé is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése