2011. április 18., hétfő

Kicsit mások

Köszönhetően a kollégiumi "csodálatos" internetszolgáltatásnak egy csöppet eltűntem, mert már több mint egy hete nem tudtam belépni a google fiókomba...Most végre sikerült! :)

Közben azért készültek újdonságok is, például végre elkezdtem felhasználni az új alkatrészeimet. Sokat gondolkozom azon, hogy hogyan lehetne kibővíteni a gyurmaékszer viselők táborát, hiszen a sütis-édességes dolgokat azért nem mindenki hordaná (akik meg hordják, azoknak már vagy van egy halom, vagy megcsinálják maguknak). Így ezentúl lesz egy ilyen romantikusabb, madárkás, virágos, fémesebb vonal is. Én nagyon szeretem ezeket a darabokat, remélem majd Ti is! :)



A sok-sok nyaklánc után végül két bross:

6 megjegyzés:

  1. ooo istenem ezek annyira széépek!! Lenne kérdésem hozzád elkérhetek majd egy email címet? Nagyon-nagyon csodásak a munkáid! :) Én is gyurmázok ám, ha érdekel nézd meg (bigy-bogyshop.blogspot.com/) facebook-on is fent vagyok ezzel a névvel:)

    Pusszi és további szépséges és eredményes munkát kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Hűűű de szépek!!*_* az első brossba beleszerettem! ♥_♥ Amúgy azt jól látom hogy az a muffinos nyaklánc egy zsebóra?:O

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Lányok!:)
    Adri az e-mail címem: adrienn.farkas@indamail.hu .
    Alice : a muffinos nyaki hasonlít a zsebórára, de nem az, ki lehet nyitni és képet lehet beletenni. :) Magamnak is csináltam egyet, nagyon-nagy kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon-nagyon szépek! A teás kitűzővel szemeztem is, mikor felraktad meskára, de aztán elhappolták előlem :):):)

    VálaszTörlés
  5. Köszi Dorka! Még biztosan készül majd hasonló...:)

    VálaszTörlés
  6. Húúú :) Rettentően tetszenek az ékszereid :) Nagyon ügyes vagy és kreativ :) Nem tudom hogy esetleg szoktál e cserélni, mert én szivesen cserélnék veled :)

    Ha nem, akkor is nézz szét nálam, varrok, horgolok:
    http://bycsilla.blogspot.com/

    VálaszTörlés