2011. május 23., hétfő

Első vásárom

Bár már elég régóta nem jelentkeztem itt a blogon, de ez nem jelenti azt, hogy nem is történt semmi erre felé.:)
Pénteken és szombaton részt vettem életem első vásárán Székesfehérváron a Műhely kávézónál. Nagyon izgultam, mert ez a terep teljesen ismeretlen volt számomra. Az egész család bedolgozott, hogy elkészüljek időben: Apukám elkészítette a szuper fülbevaló állványt, Mama varrt hozzá egy táskát, hogy egyszerűbben cipekedhessek, Peti csinált nekem gyűrűtartót, Anya pedig gondoskodott a lelki támogatásról és az ellátmányról ;) Köszönöm Nektek! :) Így nekem csak a gyurmázással kellett foglalkoznom.
  
Fülbevaló tartó
Gyűrűtartó használat közben
 Akkor nyugodtam meg igazán, amikor kipakoltunk és megjött az első vásárlóm is. Összességében egy nagyon jó tapasztalat volt, most már tudom, hogy mi az amin változtatnom kell (például a fehér terítő nem volt a legjobb ötlet sem a vakító napsütésben, sem a szakadó esőben). Azt hiszem annál nagyobb elismerés pedig nem is kell, mint hogy két kis pöttöm is megnyalta a nyalókás nyakláncaimat, mert azt hitték igaziak. :D:D:D
Portékák pénteken...

és szombaton

Végül pedig mutatok egy újdonságot is, ami a vásáron debütált. A baris muffinból eddig csak nyaklánc létezett, most már fülbevaló formában is kapható. :) Az egyik pár már gazdára is talált, a másik meskán várja, hogy valaki befogadja. :)
Baris muffin füli új gazdáján

Baris füli, ami még gazdát keres

4 megjegyzés:

  1. Én is gazdagabb lettem egy muffinos nyaklánccal. Ma debütál, remélem szerencsét hoz :)

    VálaszTörlés
  2. Remélem sikered volt vele és a szerencse is melléd szegődött! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper kis segítő család áll a háttérben!Gratulálok,és további jó munkát!Ha időd engedi,szívesen látlak az oldalamon.

    VálaszTörlés
  4. Hát, igen, nagyon szerencsés vagyok. Köszönöm, Neked is további szép alkotásokat! :)

    VálaszTörlés