2011. június 13., hétfő

Dolgos 7köznapok és vásár

Tegnap vettem részt először a Goubán és rendkívül élveztem. Sok-sok kedves ember, szép portékák, valamint hangulatos zene kellett mindössze a tökéletes naphoz. Persze az idevezető út elég rögös volt. Tanulás mellett készültek az ékszerek és a "körítés". A fehérvári vásáron kiderült, hogy bizony nem túl jó ötlet a fehér abrosz, ezért azt lecseréltem rózsaszínre. :) Kellett már egy külön tartó a fülbevalóknak, köszönet érte Feri bácsinak és Petinek, akik megcsinálták nekem a vázat, amit nekem már csak le kellett festenem. Azt hiszem nem nehéz megtippelni a színt. :) Olyan lett végül az asztalom, mint egy nagy rózsaszín vattacukor, de legalább feltűnő jelenség volt.
 A sok-sok újdonság közül rengeteget elfelejtettem lefényképezni és el is keltek, de talán látszanak a képeken. Kedvencem lett a felhős,esős-esernyős fülbevaló, ami elsőként talált új gazdára reggel és ezentúl Olaszországban tengeti majd mindennapjait. :) A következők még szombaton időben elkészültek, így kép is van róluk. Apró muffin fülik, sok-sok "ízben":



Masnis csokis fánk fülbevaló:

Megpróbálkoztam a fagyi készítéssel, ez lett az eredmény:



Néhány medálalapos fülbevalót is sikerült megörökíteni:



Végezetül pedig egy málnás bross, ami megrendelésre készült. Magamtól nem álltam volna neki, de ennek a felkérésnek nem tudtam ellenállni, hiszen egy Málna nevű kis hölgy keresztelőjén viselik majd a szülők:

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek!!!!
    Én is vásároztam a hétvégén. :D Életemben először... :)
    Gyönyörű, igényes dolgaid vannak. Tényleg cuki az esős füli, láttam az állványodon! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Most találtam rá a blogodra. Megnéztem a meska boltodat is, és nagyon tetszenek az ékszereid. Különösen a brossokért meg a textil gyűrűkért vagyok oda. :D Csak így tovább! ;)
    Emma
    femininepunch.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Frihanna:
    Köszönöm szépen! Biztosan nagy sikere volt a Te szépséges dolgaidnak is!:)
    Emma:
    Köszönöm szépen! Már fel is iratkoztam a blogodra. :) Egyébként ha van kedved gyere játszani a Facebookon, hátha nyersz tőlem vmit! :)

    VálaszTörlés
  4. Mennyibe kerülnek?

    VálaszTörlés
  5. Szia! Nem tudom pontosan minek az árára gondolsz, de a fülik 1200 Ft-ba kerülnek.

    VálaszTörlés