2011. február 20., vasárnap

Nem sütik...:)

Mostanában elég sok muffin és édesség került ki a kezeim közül és persze fognak is, de végre sikerült pár régebbi tervemnek is 3D-s alakot adni.
Elkészült Mosómackó, azaz a veszprémi állatkertben élő Kukkancs gyurmatesója. :) Ő már szerepelt itt a blogon. Egyszerűen imádom ezt a hatalmasra nőtt óriásfiút, ha arra járunk alig lehet elrángatni az otthona elől. :)

Vidám, színes szélforgót is "sütöttem". Bár ez nem működik, lehet, hogy majd készítek olyat is, ami forogni is tud. :)

Lehet, hogy át kellene néznem az előző féléves füzeteimet, mert most találtam meg ennek a hűtőmágnesnek a "tervét" az egyikben két táblázat között. Hát, igen ezen a koncentrációképesség-dolgon van még mindig mit javítanom. :)
Az alap ötlet természetesen a Fel című meséből származik, ami szerintem a legaranyosabb film a világon. Annak ellenére, hogy nálam egyébként is minden meghatónak szánt jelenet célba talál ( rosszabb napokon még akár egy reklámban is :), ezen a mesén egyszerűen nem lehet nem elmorzsolgatni pár könnycseppet. Olyan történet, ami régimódi értékeket ( Örök Szerelem) mond el, annak ellenére, hogy nincsen cukormázba csomagolva. A házikó a rá kötött lufikkal számomra azt jelenti, hogy soha nem késő megvalósítani az álmainkat és belevágni életünk legnagyobb kalandjába. Így majd ha ránézek az én házikómra rögtön jobb kedvem lesz. :)

No, elég "magasztos" gondolatok ezek egy gyurmabloghoz képest, de azt hiszem néha belefér pár ilyen bejegyzés is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése