2011. március 21., hétfő

Békakirályfi

Mostanában egy csöppet el vagyok maradva a blogon a publikálással, előbb kerül fel minden a Meskára, anélkül, hogy itt írnék róla. Ezért ma igyekszem mindezt bepótolni. :)
Régi elmaradás ez a Békakirályfis nyaklánc. Olyan lányoknak készült, akik már megunták a várakozást az IGAZIra és tennének egy próbát ezzel a herceggel. Igen-igen, tessék-csak tessék, csókra vár! :) Persze garanciát nem tudok vállalni az átváltozásra, de csodák mindig vannak! :)

Szerintem ez az egész Herceg dolog a Walt Disney mesék hibája. Hamis illúziót keltenek, hogy egyszercsak hipp-hopp belovagol egy fehér lovon (mondjuk Rárón, hát ki máson :)) a szőke, daliás Királyfi és innentől pár leküzdendő nehézség után örökkön-örökké éldegélünk boldogan, néha pedig csudajókat nótázunk közben. :)
Én ezeken a történeteken nőttem fel és rá kellett döbbennem, hogy a "való élet" ennél sokkal prózaibb, kisszerűbb, de ez nem feltétlenül rossz.

2 megjegyzés:

  1. Ahh, jujj Istenem.. Egész nap csak csókolgatnám, hátha... Bár, így is, békaformájába is tetszetős. Az a csókos száj, a koronáját pedig egyenesen imádom. Szerelmes vagyok! Cukorpofi!
    Gratula Adrus, nem Te vagy véletlenül Cupido? :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!:) Egyelőre még nem vagyok, de ha beválik ez a békás-trükk, akkor .... :)

    VálaszTörlés