2011. március 25., péntek

Tavaszi muffinok

Sajnos, én nem vagyok az a típusú blogolós lány, aki ha elkészül valami, azt szépen apránként csepegtetve tudja prezentálni. Általában sütök egy nagyobb kupac dolgot és nem bírom ki, hogy még aznap párat fel ne töltsek legalább a Meskára. Egyrészt azért, mert állandó a tépelődésem azzal kapcsolatban, hogy jó-e, tetszik-e másnak is amit készítek, másrészt pedig el szeretném kerülni, hogy másnak is hasonló jusson eszébe és engem érjen a "másolás" vádja.
No, igazából oda szerettem volna kilyukadni, hogy elkészült pár tavaszi muffinos nyaklánc, már a Húsvét előfutáraként és most ezek következnek.
Először egy tavaszi rét "nőtt" a csokis muffinom tetejére és persze a láncra egy átlátszó üveg virágocska is került, mert... mert egyszerűen kellett rá...:)
Aztán egy húsvéti bari gondolta úgy, hogy akkor ő most rátelepedik egy muffinra, mert nincs is annál  jobb hely egy ilyen tejszínhab-bundájú négylábú számára:


Igen, jól látjátok, ő is kapott virágot...muszáj volt, tavasz van!!!! Azt hiszem ez elég kimerítő érv, az indokolatlanul sok virág-használatra. :D

4 megjegyzés:

  1. ahw már meskán is láttam a muffint, de ez a bari írtó cukiii x333

    VálaszTörlés
  2. Annyira gyönyörűek! A virágosat már a Meska-n is a kedvencek közé raktam, de ez a bárányos is rabul ejtett, főleg hogy a hajam miatt engem is barinak becéznek, úgy érzem nekem ez kötelező darab lenne :) Zabálnivalóak!!! Nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm lányok!:)
    Curlygirl, a bari hamarosan felköltözik a Meskára!;)

    VálaszTörlés